Профорієнтаційна робота

14 грудня 2017 року в ХЗОШ № 111 ад’юнкти кафедри пожежної профілактики в населених пунктах факультету пожежної безпеки підполковник служби цивільного захисту Юлія Михайловська та старший лейтенант служби цивільного захисту Василь Матухно провели профорієнтаційну роботу з учнями 10-11 класів 23, 43, 111, 122, 139 та 141 загальноосвітніх закладів Московського району Харківської міської ради.

З метою заохочення учнів до професії рятувальника, представники кафедри розповіли про Державну службу України з надзвичайних ситуацій та порядок вступу і проходження навчання у вищому навчальному закладі ДСНС України. Усім присутнім було продемонстровано відеоматеріал про Національний університет цивільного захисту України. Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з особливостями навчання за різними напрямками підготовки, специфікою навчання за державним замовленням та за контрактом, а також з матеріально-технічної базою НУЦЗУ. Увага акцентувалась на якісному та сучасному рівнях підготовки вихованців вищого навчального закладу, комфортних умов проживання, повного державного забезпечення, гарантованого працевлаштування випускників та інше.

Керівники загальноосвітніх закладів Московського району Харківської міської ради та школярі отримали агітаційні листівки, в яких зазначена вся необхідна для абітурієнтів інформація стосовно підготовки та вступу до університету.

Присутні були запрошені на День відкритих дверей університету 24 лютого 2018р.

Зустріч відбулась за сприяння завідувача РМЦ управляння освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради Лопіної Олени Миколаївни, методиста РМЦ Дроздової Тетяни Петрівни та директора Харківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 111 Харківської міської ради Харківської області Савинської Любові Ігорівни.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 141